SECRETARIAT

office@pcitrading.ro

TELEFON SECRETARIAT

0350 424 515

Adresă

Strada Uzinei nr. 67, Rm. Vâlcea

CONTACT VANZARI

vanzari@pcitrading.ro

TELEFON VANZARI

0758 710 800

Despre PCI Trading
IMG_5986
DSC_0475

Despre noi

Misiunea este de a construi o companie pentru viitor.

CALITATE: vom crea solutii complete pentru clientii nostri. Dezvoltarea de Solutiile tehnice, financiare si logistice optime care sa satisfaca cerintele clientilor si adaptate la evolutie si protectia mediului.

STABILITATE: construim o companie pentru viitor , acest lucru ne stimuleaza modul de actiune si de gandire pe termen lung.

FIDELITATE: Promovam dezvoltarea personala si profesionala printr-un mediu de lucru placut, motivant si onorant. Prin respect reciproc, valori morale, idei inovative, schimb de cunostiinte si viziuni comune punem bazele unei colaborari de durata, benefice si sanatoase.

SERIOZITATE: Respectam partenerii si mediul de afaceri in care activam. Cladim si pastram relatiile de colaborare cu partenerii nostri. Tinta noastra- raporturi de colaborare pe termen lung bazate pe coerenta , claritate si respect. Sprijinim activitatile culturale si de interes public din zona noastra.

IMG_5984
IMG_5983

PCI Trading este o companie privata romaneasca , activa in domeniul industriei chimice si petroliere , ca trader si/sau distribuitor de peste 5 ani. Datorita experientei actionarilor si managementul PCI TRADING in productia și comercializarea produselor chimice și petroliere putem oferi clienților noștri o gama variata de servicii și produse.

PCI Trading se afla intr-un proces continuu de dezvoltare prin incheierea de parteneriate cu companii romanesti si straine atat prin dezvoltarea activitatii de comerț cat si prin achizitia de active si de companii in domeniul chimic si petrolier.

Despre noi

PCI Trading a dezvoltat si dezvolta relatii de colaborare cu producatori importanti din Europa, America si Asia.

Nu ezita să ne scrii

Pentru un viitor mai bun